OmaFysio

OmaFysio-palvelu on käytössä mm. Fennian, LähiTapiolan ja Coxan kumppanuussopimuksissa. Henkilökohtaisen palvelun avulla asiakkaalle etsitään paras mahdollinen hoitopaikka Fysi Partners -hoitopaikkojen joukosta.

Coxa-FPF -yhteistyö mahdollistaa nopean ohjauksen tehokkaaseen kuntoutukseen

-Yhteistyösopimus on hyvä uutinen erityisesti vaativaa kuntoutusosaamista tarvitseville tekonivelleikkaus –potilaillemme, sanoo Coxan toimitusjohtaja Tarmo Martikainen. -Valtakunnallinen Fysi Partners Finland Oy on luontainen kumppani meille. Olemme jo aiemmin tehneet koulutusyhteistyötä, jossa lääkärimme ovat kouluttaneet fysioterapeuteille sitä erityisosaamista, mitä tekonivelleikkauksessa käyneet asiakkaat tarvitsevat kotiutumisensa jälkeen, toteaa Martikainen. - Hoitoketjumme yksi tärkeä lenkki on asiakkaan kodin lähellä tapahtuva leikkauksen jälkeinen kuntoutus.

-Koordinoimme fysioterapia- ja lääkinnällisiä kuntoutuspalveluja koko valtakunnan alueella, totesi Fysi Partnersin toimitusjohtaja Aino Sainio allekirjoitustilaisuudessa. Ylläpitämämme henkilökohtaisen OmaFysio -palvelun avulla saamme suoran kontaktin asiakkaaseen ja voimme osoittaa hänelle parhaan hoitopaikan läheltä kotia. Myös kotikäynnit ovat mahdollisia. Meillä on verkostossamme yli 500 toimipaikkaa, joista osa on jo saanut Coxan erityiskoulutuksen tekonivelleikkauspotilaan kuntoutukseen, sanoo Sainio.

Lue koko tiedote laatuasioineen ePressissä

OmaFysio -palvelukonsepti nopeuttaa kuntoutuksen alkamista

Henkilökohtainen OmaFysio® -palvelukonsepti on kehitetty asiakkaita ja yhteistyökumppaneita varten. Pitkän kehitystyön jälkeen Fysi Partnersin OmaFysio -palveluketju toimii aukotta. Yhteistyökumppanin asiakas saa nopean ja tehokkaan, sekä yksilöllisen palvelun ajanvarauksesta hoidon toteuttamiseen ja laskutukseen saakka.

Fennia – Fysi Partners -yhteistyö: Vakuutusyhtiöt panostavat nopeuteen

Vakuutusyhtiöt seuraavat tarkasti, kuinka nopeasti tapaturmapotilaat saadaan uudestaan työkuntoisiksi ja takaisin töihin.

Fysi Partnersin ja vakuutusyhtiö Fennian yhteistyökumppanuussopimus vauhditti OmaFysio -palvelun räätälöintiä Fennian toiveiden mukaiseksi. Tyytyväisenä voimme todeta, että asiakkaiden fysioterapia on saatu alkamaan muutamassa päivässä maksusitoumuksen myöntämisen jälkeen lähellä asiakkaan kotia tai työpaikkaa olevassa hoitopaikassa. Fysi Partners -yritykset ovat todella panostaneet sopimusasiakkaisiin.

Kun asiakkaiden ikäjakauma on suuri: keskosvauvoista yli 100-vuotiaisiin teräskantoihin, on paras vaihtoehto laaja ja tasokkaasti toimiva verkosto, josta löytyy osaaja joka vaivaan. Fysi Partners -verkostoon kuuluu jo lähes 700 toimipaikkaa joka puolella Suomea.

Lue koko tiedote fysioterapiayrittäjän mietteineen ePressissä

Itsepalvelu Fennian, LähiTapiolan ja Coxan asiakkaille

Haluatko tutustua rauhassa hoitolaitoksiin, niiden palvelutarjontaan ja esimerkiksi julkisen liikenteen yhteyksiin? Selvitä, mihin hoitolaitokseen haluaisit ja kerro siitä meille.

Selaile hoitopaikkoja

Jos sinulla on Fennian maksusitoumus fysioterapiaan, voit valita minkä hoitopaikan tahansa Fennian Fysi Partners -hoitolaitoskumppaneista.

Näytä Fennia-hoitolaitoskumppanit

LähiTapiolan fysioterapiamaksusitoumuksella voit valita hoitopaikan LähiTapiola OmaFysio-verkostosta.

Näytä LähiTapiola OmaFysio-verkosto

Jos tarvitset tekonivelleikkauksen jälkeen fysioterapeutin, joka on käynyt Coxan erikoistumiskoulutuksen, valitse hoitopaikka Coxa-osaajaverkostosta.

Näytä Coxa-osaajaverkosto

Yhteydenotto

Ottaessasi yhteyttä, kerro milloin ja mihin hoitolaitokseen haluaisit. Sähköpostiviesteissä muista mainita nimesi ja puhelinnumerosi.

Ota rohkeasti yhteyttä, vaikka et ole varma valinnastasi - me autamme!

  • Soita 010 327 5221 klo 8.00 - 16.00 tai
  • Lähetä sähköpostia osoitteeseen omafysio16(ät)fpf.fi

010-alkuisiin numeroihin soitetun puhelun hinta on 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Ulkomailta soitettaessa hinta on sama kuin puhelun hinta Suomeen.

Fysi Partners Finland Oy
Nuijamiestentie 7
00400 HELSINKI
Puh. 010 327 5220
toimisto(ät)fysipartners.fi
www.fysipartners.fi
Avainlippu