Suomen johtava fysioterapia- ja kuntoutusyritysten verkosto

Fysi Partners Finland Oy (FPF) on Suomen johtava valtakunnallinen fysioterapia- ja kuntoutusyritysten verkosto lähes 700:lla toimipaikalla. Verkosto koostuu itsenäisistä suomalaisista osakasyrityksistä. Tarjoamme yksityisille ja julkisille organisaatioille osakasyritysten tuottamia fysioterapia- ja kuntoutuspalveluja keskitetysti koko maan kattaen.

Yhteistoiminnalla ja verkottumisella parannetaan osakasyritysten markkinointia, liiketoimintamahdollisuuksia, kehitetään sähköistä asiointia ja mahdollistetaan suurostajan edut mikroyrityksillekin. Yhteistoiminnan avulla osakasyritykset saavat suuryritysten etuja ja palveluita, joita eivät muuten saisi.

Asiakkaat saavat asiantuntevan palvelun eri puolilla maata.

Osakasyrityksille tarjoamme lisäksi koulutuspalveluita, sähköisen toimintajärjestelmän, mobiiliohjelman etäkuntoutukseen ym.

Toimialasta

Fysioterapia- ja kuntoutusyritykset ovat pääsääntöisesti pk-yrityksiä, joiden työntekijöiden määrä avosektorilla vaihtelee 1-80 työntekijään. Keskimäärin yrityksissä on alle 5 henkilöä yrittäjät mukaan lukien. Ala on hyvin naisvaltainen. Fysioterapiayrittäjistä noin 70 % on naisia ja työntekijöistä noin 90 % on naisia. Tämä aiheuttaa yrityksille suuria haasteita mm. perhevapaiden vuoksi.

Terveydenhuollon sisällä fysioterapia on se ala, jolla on eniten Aluehallintoviranomaisen AVI (ent. lääninhallitusten) toimiluvalla toimivia yrityksiä. Pelkästään fysioterapia-palvelujen tuottamiseen keskittyneitä yrityksiä on runsaat 1000 ja lisäksi on parisen tuhatta itsenäistä ammatinharjoittajaa. Lisäksi kuntoutuslaitokset ja kylpylät sekä osa lääkärikeskuksista tuottavat fysioterapiapalveluja.

Noin 80 % fysioterapiasta tuotetaan yksityissektorilla. Fysioterapiayrityksissä on asiakaskäyntejä yhteensä vajaa 6 miljoonaa/vuosi (Stakes tilastot 2012). Koko fysioterapia-alan liikevaihto on noin 300 miljoonaa euroa/vuosi.

Terveydenhoitoala on tiukkaan säädeltyä. Ainoastaan Aluehallintoviranomaisen myöntämän toimiluvan omaavat yritykset voivat palkata henkilökuntaa. Ammatinharjoittajat voivat lain mukaan myydä omaa osaamistaan elinkeinoilmoituksella, mutta jos haluaa palkata työntekijän, lain mukaan on haettava toimilupa ja otettava potilasasiamies.

Fysi Partners Finland Oy:n osakasyrityksillä on AVI:n toimilupa, potilasasiamies ja potilas- ja vastuuvakuutukset pääsääntöisesti kunnossa. Osakkaana on myös muutama omissa tiloissaan työskentelevä ammatinharjoittaja.

Historiaa

Fysi Partners Finland Oy perustettiin syksyllä 2008 kentän tarpeeseen. Sairaanhoitopiirit ja suuret valtakunnalliset lääkärikeskukset ovat tulleet ostajiksi yksittäisten kuntien ja pienten lääkärikeskusten tilalle. Fysioterapiayritykset ovat yli 90 prosenttisesti pieniä, 1-5 hengen yrityksiä ja ne tarvitsivat kipeästi yhteistä myyntiorganisaatiota, yhtenäistä laatu/ toimintajärjestelmää, sähköisten menetelmien kehittämistä, tuotteistamista ja yhtenäistä brändiä.

Esite
FPF-esite

Lataa esite tästä (pdf)

Fysi Partnersin osakkuus

Fysi Partners Finland Oy:n osakasyrityksiksi pääsevät kuntoutusyritykset, joiden Aluehallintoviranomaisilta (AVI) saamat toimiluvat, henkilöstö ja tilat on kunnossa. Näin voidaan taata, että FPF Oy:n osakasyritykset ovat laadukkaita alan yrityksiä.

Etsimme lisää partnereita uusiin asiakassopimuksiimme. Ota yhteyttä, puh. 050 3439200 tai tiina.juselius(ät)fpf.fi.

Voit myös täyttää osakkuuslomakkeen joko netissä tai tulostusversiona ja lähettää sen Fysi Partnersille skannattuna tai kirjeessä. Osakashakemukset hyväksyy Fysi Partners Finland Oy:n hallitus.
Liity osakkaaksi netissä
Lataa lomakkeen PDF-versio

Valikoituja etuja osakasyrityksille

Fennian ryhmäsairaskuluvakuutus (ilman terveysselvitystä pienille yrityksille)

Yhteistyössä Fennian kanssa osakasyrityksille on räätälöity Yrityksen sairauskuluvakuutus, joka kuuluu Fenniaturvan ryhmävakuutuksiin. Se täydentää yrittäjän ja yrityksen henkilöstön lakisääteistä vakuutusturvaa ja työterveyshuoltoa sekä korvaa myös ennen vakuutuksen alkamista ilmenneiden vaivojen hoitokuluja. Vakuutuksen piiriin kuuluvat sekä yrittäjät että työntekijät. Normaalisti yrityksellä pitää olla yli 10 työntekijää, jotta vakuutus voidaan myöntää ilman terveysselvitystä. Lue lisää (pdf)

Autotalo Laakkonen

Fysi Partners Finland Oy ja Autotalo Laakkonen Oy / Veljekset Laakkonen Oy ovat sopineet autohankintojen liittämisestä Fysi Partners Finland Oy:n osakasetuihin. Sopimuksen kuuluvat kaikki Laakkosen merkit: Audi, BMW, Chevrolet, Ford, Kia, Land Rover, Mazda, MINI, Nissan, Opel, Peugeot, Seat, Skoda, Subaru ja Volkswagen.

Autojen rahoitus toteutetaan tapauskohtaisesti osakkaan valitsemalla tavalla. Autot vakuutetaan asiakkaan nimeämässä vakuutusyhtiössä. Koeajot ja autojen luovutus koko Suomessa.

Infit Terveyskalenteri

Infit Oy ja Fysi Partners Finland Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen Terveyskalenteri -palvelun käytöstä. Fysi Partners osakasyrittäjä voi toimia verkkovalmentajana sopimushinnalla. Lue lisää ja tutustu kokeilutunnuksilla

RCK Finland Oy (ex-Paperipalvelu)

Fysi Partners osakasyritykset saavat alennuksen laajasta tuotevalikoimasta johon kuuluu mm: tulostin- ja IT-tarvikkeet, ergonomia-ja AV-tarvikkeet ja –paperit, toimistokoneet, –laitteet ja -kalusteet, liikelahjat, kahviotarvikkeet, ensiaputuotteet sekä profiilituotteet
RCK Finland Oy:n tuotekuvasto löytyy RCK:n sivuilta.

OLKIControl

OmaFysio -verkoston yrityksille OLKIControl keskikehonhallinnan oivallus- ja aktivointilaitteet erikoishintaan. Laite soveltuu erinomaisesti selkäpotilaiden kuntoutukseen ja selkäongelmien ehkäisyyn, ikäihmisten tasapainon ylläpitoon, aktiiviurheilijoiden treenivälineeksi sekä pyörätuolissa istuen tehtävään harjoitteluun ja kuntoutukseen. Laite tilataan koodilla: 'Fysi Partners' suoraan toimittajalta: OLKIControl Oy, Salkolantie 7Aa, 01450 Vantaa. Toimitus ja laskutus tapahtuu tilaajan antamaan osoitteeseen. Lisätietoja Kirsi ja Olli Rahnasto p.+358 40 5926194,  info@olkicontrol.com
Laajempi laite-esittely ja referenssit OLKIControl sivuilla.

Kotopro

Fysi Partners haluaa Kotopro yhteistyön avulla jatkuvasti kehittää OmaFysio klinikoiden asiakkaiden etäkuntoutusmahdollisuutta, jota yhteistyökumppanit, erityisesti vakuutusyhtiöt, meiltä pikaisesti odottavat. Kotopron erityisesti etäfysioterapiaan ja kuntoutukseen suunniteltu mobiilisovellus on erittäin helppokäyttöinen niin fysioterapeutille kuin asiakkaallekin. Fysi Partnersin kautta Kotopro-sovelluksen käyttöönotto on edullista. Ota yhteys: pauli.kiuru(ät)fpf.fi tai puh. 0505230177.
Lue lisää Kotopron mobiilisovelluksesta Kotopron sivuilta.

Fysi Partners Finland Oy
Nuijamiestentie 7
00400 HELSINKI
Puh. 010 327 5220
toimisto(ät)fysipartners.fi
www.fysipartners.fi
Avainlippu